top of page

Акція-флешмоб «Великоднє яйце щастя й радість дітям несе»

У рамках міської акції «Великоднє яйце щастя й радість дітям несе» з 13.04.2019 по 19.04.2020 року в нашому освітньому закладі пройшов тиждень дистанційних майстер-класів «Писанка: кольори та візерунки».

Під керівництвом наших майстринь, керівниць гуртків «Творча майстерня» - Бережної Ірини Юріївни та «Арт-дизайн» - Пересунько Ірини Сергіївни учням було запропоновано, дистанційно, виготовити: витинанки писанки, керамічні писанки, аплікації пасхальних яєць, пасхального яйця з бісеру, оздоблення пасхальної корзинки, листівки - аплікації «Намалюй писанку», «Пасхальна серветка».

Приємно відзначити, що до роботи долучилися і батьки, які разом з дітьми із захопленням виготовляли різноманітні вироби писанок та ділилися своїми враженнями і побажаннями.




Лідери шкільного дитячого об’єднання під керівництвом педагога-організатора Литвиненко Наталії Миколаївни запропонували провести акцію у формі флешмобу. Ідея відразу була підхоплена учнями, батьками та вчителями а, що з цього вийшло дивіться самі...

Цей флешмоб, як і карантин загалом, нагадав всім нам про прості, але такі важливі цінності в житті кожної людини, зокрема, взаємопорозуміння, витримка,

добре слово та підтримка один одного.

Недавние посты
Архив
bottom of page